Nyhedsbrev julen 2019

Vi ønsker alle en fornøjelig og stressfri december, en hyggelig og ikke fedende jul samt et lykkebringende og tømmermændsfrit nytår!

D. 06/01 2020

”Over stok og Sten går det rask af sted, vores lange ben kan lige følge med..”

Vi har endnu til gode at ansætte ”Stok”, og af Ondisplays medarbejdere har kun 40 % lange ben, men budskabet er det samme:
2019 har været endnu et godt og travlt år for os! Der er kommet nye integrationer til systemet, der er kommet nye kunder til, vi har fået nyt supportsystem og Malene, der bl.a. står for at skrive nyhedsbreve, er langt om længe vendt tilbage fra barsel; hun har været savnet!

Nyt i systemet

Claus har i 2019 bl.a. lavet en integration med Bilbasen. Det er måske ikke relevant for netop dig, at din skærm kan opdatere sig automatisk med de biler, du har til salg på Bilbasen, men det er et stort hit hos et bestemt kundesegment!

Supportsystem

Ved at oprette en ”sag” ryger din henvendelse direkte ind i systemet. Herfra bliver den enten taget af Bakki selv, eller han sender den videre. Al mailkorrespondance går automatisk i supportmappen, så andre medarbejdere hos Ondisplay kan overtage supporten og hurtigt blive opdateret på, hvad  der tidligere er blevet gjort.
Det fungerer rigtig godt, og svartiden er ikke længere, end hvis du ringer ind.