Nyhedsbrev sommer 2021

Udenfor det åbne vindue står træerne grønt, og himlen er blå. Det er blevet sommer, hvilket vi alle, af mange årsager, har set frem mod længe. Her hos Ondisplay er vi efterhånden tilbage på kontoret et par dage om ugen, og vi nyder at sparre med hinanden ansigt til ansigt!

D. 04/06 2021

Tabel i infoboards…

… er det nu muligt at lave, da vi just har udgivet en ny skabelon til netop dette formål. Her kan du nemt lave en eller flere tabeller tilpasset jeres felter på skærmen med ugens menu, oversigt over projekter, tider fra årets DHL, vagtplaner osv.. Da infoboards er en del af systemet, kan du hurtigt rette i tabellen og uploade en redigeret udgave, og du kan style infoboardet med tekst, farve og baggrund, så den passer til jeres generelle visuelle udtryk.

Receptionsstandere…

… er i høj kurs i øjeblikket. Vi får rigtig mange henvendelser omkring systemer til at hidkalde medarbejdere, vise vej, printe p-tilladelser og gæstekort, lave log på besøgende o.l., så Chom har travlt med at designe det grafiske for de enkelte kunder.

Montering af skærme…

… er der også kommet mere efterspørgsel på.

Sten har den seneste tid haft travlt i det ganske danske land, og han har sågar været flere ture over grænsen.  De fleste monteringer er lige til, men han har i flere tilfælde lavet specialdesignede ophæng til forskellige kunder. Nogen vil gerne have skærmen skjult inde i et ”hul” i væggen, mens andre ønsker skærme monteret i butikker på forskellige skjulte installationer. Sten er heldigvis en kreativ sjæl med hænderne skruet rigtigt på, og så har han også allieret sig med forskellige andre fagfolk, der kan hjælpe ham, når der f.eks. skal fremstilles metalskeletter til ophæng.

Magnus vender tilbage…

… fra skole i slutningen af måneden.

Vi har savnet både hans gode selskab og hans arbejdsindsats, så vi ser i den grad frem til, at han er tilbage på pinden!

Magnus er vores medarbejder til support
SUPPORTER​
Magnus Boendorf Andreasen

Magnus er vores dygtige IT-supportelev, der sidder klar på både telefon og mail, hvis du har brug for hjælp. Han hjælper desuden vores udvikler med de tekniske opgaver, der løbende kommer ind.

Så var der ikke mere fra os i denne omgang. Vi håber, at I alle vil nyde en forhåbentlig god og lang sommer, hvor vejret viser sig fra sin bedste side!