Nyhedsbrev efterår 2021

Vi håber, at I alle har nydt en fantastisk sommer, og at vi får et mildt, hyggeligt og produktivt efterår!

D. 01/09 2021

Ondisplay

Så er vi nået den tid på året, hvor mængden af regnvejrsdage stiger, og lige så gør mængden af det tøj, vi ifører os. Tiden er inde til eftermiddage krøllet sammen under tæppet i sofaen med en bog, mens stearinlysene blafrer.

Sommerferie er godt,…

… men det er gang i biksen også. Vi har fået sendt en masse nye playere og skærme afsted i og efter ferien, og det er skønt at kunne byde velkommen til flere nye kunder!

Heldigvis havde vi hidkaldt feriehjælp, så vi nåede det hele.

Flotte medier på din skærm…

… kan du med sikkerhed godt lave. Men hvis du ikke har tiden, eller du ikke selv gider, så hjælper vi dig gerne.

Vi har både kunder, der beder om grafisk assistance på ad hoc basis, og vi har kunder, der har en fast aftale med os om, at vi på bestemte tidspunkter laver reklamer og andre opslag for dem. Med en fast aftale eller med et klippekort er der penge at spare, men det koster nu heller ikke en bondegård, hvis du blot skal have hjælp til dine medier en enkelt gang eller to.

Løft dig selv og din skærm…

… til nye højder med en lille ”genopfrisker”. Vi står altid klar til at give dig et genopfriskningskursus over telefonen, så du er helt ajour med mulighederne i Ondisplays system.

Ligeså giver vi gerne, i tæt samarbejde med dig, din skærm et ansigtsløft. Det kan være en ny skærmopdeling eller en mere tidssvarende måde at sætte tingene op på. Det er efterhånden mange år siden, at de første kunder kom på systemet, og der er sket meget siden da.

Et løft til både dig og din skærm er ganske gratis.