COVID-19

Hold nemt og professionelt firmaets gæster og dine kollegaer opdateret omkring retningslinjer og påbud

Corona-informationer på dine skærme

At skærme er en rigtig god måde at kommunikere på både internt, med gæster og med kunder eller udenfor til forbipasserende, er der mange gode eksempler på. Og Covid-19 har givet os endnu et eksempel til stakken. Men Ondisplay software kan du nemt opdatere dine skærme med de sidste nye retningslinjer og anden vigtig information. Dine skærme deler vi op for dig i det ønskede antal felter, så du på den måde kan formidle flere budskaber på én gang – også selvom de ikke alle handler om corona.

Mange arbejder i denne tid enten helt eller delvis hjemmefra, men med Ondisplay software kan du opdatere dine skærme uanset hvor i verden, du befinder dig. Løsningen er netbaseret, så på den måde kan du sidde på dit hjemmekontor og styre skærmene på enten en eller flere lokationer.

Ønsker du, at dine skærme skal opdatere sig selv med de nyeste informationer fra forskellige hjemmesider, så kan vi i de fleste tilfælde også hjælpe dig her. På den måde er du sikret, at budskaberne på dine skærme er relevante, uden du selv behøver gøre noget.

Muligheder for brug af skærm i forbindelse med corona:

  • Firmaets retningslinjer
  • Anbefalinger og påbud fra Sundhedsmyndighederne og andre offentlige instanser
  • Gode råd
  • Gode råd til forebyggelse
  • Udvikling i situationen nationalt eller internationalt

Som skrevet er skærmene ikke nødvendigvis udelukkende tiltænkt information om Covid-19. Informationerne om corona kan kombineres med kalendervisning, velkommen til gæster, tilbud, busplaner, tillykke til Kaj fra produktionen, ugens menu, nyheder osv. Se her for yderligere inspiration.

SST_Corona_A4_print V2
God hygiejne paa arbejdspladsen SoMe